Cultuur in de Natuur, in het spoor van de Lieremanschilders

Kunstwandeling 28 mei 2017
Expo 3 juni tot en met 2 juli 2017

Cultuur in de Natuur, in het spoor van de Lieremanschilders
Kunstwandeling & Expo

Na het succes van vorig jaar trekken, in navolging van de beroemde Lieremanschilders, ook dit jaar opnieuw kunstenaars naar het Landschap De Liereman om er ter plaatse het prachtige natuurgebied vorm te geven. Tijdens een gezamenlijke openluchtsessie, op zondag 28 mei kunnen de bezoekers al wandelend kennis maken met de kunstenaars in actie.

Alle werken worden nadien samengebracht en maken deel uit van een afwisselende tentoonstelling met schilderijen, kunstzinnige foto’s, sculpturen, enz. Deze tentoonstelling is te bezoeken van 3 juni tot en met 2 juli tijdens de openingsuren.

Op 28 mei kan je van 11 tot 17 uur op eigen tempo de verschillende kunstenaars bezoeken langs een aangeduid traject. Om 13.30 uur neemt een gids je mee op pad langs de schilderachtige plekjes waar de kunstenaars aan het werk zijn (einde voorzien omstreeks 16u00).

Trek dus je wandelschoenen aan en ontdek hoe het prachtige landschap van de Liereman hedendaagse kunstenaars nog steeds inspireert!

 

Zelf deelnemen als kunstenaar?
Kunstenaars die willen deelnemen, nemen contact op met het Hofke van Chantraine via mail info@hofkevanchantraine of telefonisch 014/47 94 94 met vermelding van naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en kunstdiscipline.

Deelnemende kunstenaars:
Nina Dockx, May Geudens, Peter Hoeck, Elisa Melis, Greet Mertens, Roger Segers, Jos Smets, May Smets, Paul Thijs, Leo Van den Bossche, Jos Van Meel, Joyce Van Strien, May Dierckx, Hilde Adriaensen, Alfons Jespers, Liliane Van Looy, Michael Marek, Ella Goris, Charline Janssen, Pascal Boutsen, Leo Huysmans, Win Wuyts

Praktisch
Deelname is gratis. Honden kunnen niet mee.
Vertrek: Bezoekerscentrum Landschap De Liereman, Schuurhovenberg 43, 2360 Oud-Turnhout 

 

(Een organisatie van Bezoekerscentrum Landschap De Liereman - Cultuurdienst Oud-Turnhout - Hofke van Chantraine vzw.)

 

Openingsuren expo
ma tot en met za: 13 tot 17 uur

zo: 11 tot 18 uur
Vrije toegang