Groepsexpo | Mirror Reflections

16 tot en met 18 juni 2017

Groepstentoonstelling | Mirror Reflections
Martine Welzen, KasjaNoova, Nest Onzea & Luc Janssens

Elk beeld in de spiegel is anders. Vanuit deze gedachte stellen vier kunstenaars de grote verscheidenheid van ieders werkelijkheid tentoon. Het gebruik van verschillende technieken en materialen maken van deze expo een uiterst boeiende ervaring.

 

Martine Welzen heeft Nieuw-Zeelandse/Nederlandse roots. Ze schildert meestal met olieverf en haar stijl omschrijft zij als expressionistisch. Inspiratie haalt ze uit het dagelijks leven maar ook vanuit haar fantasie, intuïtie en spiritualiteit ontstaan beklijvende schilderijen.

Nest Onzea was bijna 60 toen hij voor het eerst een artistieke opleiding volgde en zich toelegde op tekenen en schilderen. Het resultaat is niettemin verbluffend.  Met een expressieve lijnvoering en intensief kleurgebruik spreekt hij zonder omwegen tot het gevoel van de kijker.

 

KasjaNoova gebruikt als multimedia-artieste, moderne communicatietechnieken om haar ideeën vorm te geven. In het Hofke stelt zij haar eerste internetproject voor genaamd “Letters by Post”. In de beginfase werd een brief gepost naar artistieke vrienden in het buitenland, later  werd het project verder gezet op Skype. In het Hofke ontdek je het vervolg met audio, video en grafisch werk.
Luc Janssens is fotograaf en digitale kunstenaar met een indrukwekkend oeuvre. Hij maakt reportages en verwerkt beelden in opdracht van kunstenaars of voor boekprojecten. Met KasjaNoova werkte hij aan de docupicture “Mirrors are silent”. In het Hofke toont Luc Janssens zijn bijdrage aan dit project.

  

Openingsuren
vr: 19.30 tot 22.30 uur
za: 12 tot 20 uur
zo: 11 tot 17 uur
Vrije toegang