Vrijwilligers

Het Hofke van Chantraine is steeds op zoek naar enthousiaste cultuurliefhebbers die tijdens de week of het weekend enkele uren willen komen helpen binnen ons team van vrijwilligers.

Vrijwilligerswerk in het Hofke kan ondermeer het volgende inhouden: onthaal, toezicht houden tijdens de tentoonstellingen (suppoosten), rondleidingen geven, bezoekersregistratie, helpen tijdens recepties en nocturnes, opbouw en afbraak van tentoonstellingen, verzorgen en verspreiden van promotie, uitwerken van tentoonstellingen, …

Met of zonder kennis van zaken bent u welkom om deel uit te maken van een dynamische ploeg vrijwilligers. Ben je geïnteresseerd, vul dan het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijwilligers maken het verschil
Het Hofke kiest er doelbewust voor om vrijwilligers in te zetten in zijn werking. Dankzij de hulp, ideeën en feedback van onze actieve vrijwilligers kan het Hofke groeien en haar activiteiten verbeteren.

Onze vrijwilligers zijn verzekerd!
Vrijwilligers van ’t Hofke zijn verzekerd tijdens het evenement, op de heen/terugweg maar eveneens tijdens de voorbereidingen en het opruimen nadien.